avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Punere sub interdictie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Punere sub interdictie

am un contract de intretinere cu uzufruct viager, si intretinuta a cam luato pe ulei , care este procedura de punere sub interdictie si ce impune ea?
Cel mai recent răspuns: balazszsuzsa , utilizator 17:43, 2 Noiembrie 2013
Numai are discernamant sau ce inseamna ca a lujat-o pe ulei? Toti oamenii batrani cam aluneca cu ratiunea pe ulei la batranete, nu e musai motiv de interdictie. Cu ce v-ar ajuta pe dv., care e logica?
nu mai gandeste logic, nu procedeaza corespunzator, nu se spala, nu ma lasa sa fac curat la ea in camera, nu se schimba de hainele murdare cu lunile intregi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza uzufruct viager Andra_Groposila Andra_Groposila Buna ziua, Va contactez in legatura cu o clauza de uzufruct viager pe care socrul meu (65 ani) a semnat-o impreuna cu mama sa (95 ani), prin care se ... (vezi toată discuția)
Cum se poate declara o persoana iresponsabila psihic? taramoiup taramoiup Buna ziua! Cumnatul meu de cateva luni are manifestari ciudate , nu-si mai recunoaste casa, sotia , se teme de hoti inexistenti , in fine nu mai este un om ... (vezi toată discuția)
Punere sub interdictie Catal Catal Buna ziua, Va solicit cateva informatii referitoare la modalitatea prin care pot deveni curator . Mama mea sufera de cativa ani de Deficit cognitiv cu ... (vezi toată discuția)