avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Unde gãsesc declaraþiile de avere ale primarilor ºi ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Unde gãsesc declaraþiile de avere ale primarilor ºi ale consilierilor locali?

Va rog sa-mi raspundeti daca declaratiile de avere ale primarilor si consilierilor locali sunt publice.Daca da,unde le pot gasi si care este modalitatea prin care pot obtine o copie a lor?Cati ani sunt pastrate?


Multumesc mult











Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:32, 1 Noiembrie 2013
Buna seara.
Declaratiile de avere ale edililor le gasiti pe site-ul primariei orasului pe care il reprezinta. Ele sunt in format pdf si puteti salva documentele respective, precum si listarea acestora.
Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2013
adrian_adri, utilizator
Si daca edilii sunt de la o primarie comunala si nu au publicate pe site-ul primariei acele declaratii?
Declaraţiile de avere şi de interese ale tuturor persoanelor care au obligaţia legală să le completeze le găsiţi pe site-ul Agenției Naționale de Integritate, accesând Portalul declaraţiilor de avere şi de interese aflat pe dreapta primei pagini a site-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia de avere a unui politist F1PAR2 F1PAR2 Are idee cineva de unde se poate cere declaratiile de avere ale unui politist pe care il banuim ca ar fi corupt???????????? (vezi toată discuția)
Functionar public Fatu Lucian Fatu Lucian Daca mi se poate spune unde gasesc declaratii de interese mai vechi ale unui functionar public , pentru ca pe site-ul de specialitate nu reusesc ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 Marius2011 Marius2011 Fiind intreprindere mijlocie trebuie sa depun declaratia 101 online. Problema este ca nu gasesc declaratia 101 in format pdf inteligent pe care sa pot selecta ... (vezi toată discuția)