avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Licenta pentru a emite la un radio on-line
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Licenta pentru a emite la un radio on-line

Pentru a emite la un radio on-line iti trebuie licenta pentru muzica de vreme ce se plateste server-ul?
Cel mai recent răspuns: Claudia Jelea , Avocat 12:44, 4 Noiembrie 2013
Muzica a compus-o cineva, au interpretat-o cantaretii iar detinatorii drepturilor de autor trebuie platiti pentru a difuza muzica respectiva. Cum se face asta depinde ce cine detine drepturile de autor pentru fiecare melodie difuzata.
Ultima modificare: Duminică, 3 Noiembrie 2013
tgeorgescu, utilizator
Pentru a difuza muzica la un radio online, va trebuie o licenta ne-exclusiva pentru streaming (cel mai probabil, cu titlu oneros - presupun ca intentionati sa faceti si ceva bani din activitatea radio-ului online).

Licenta o emit organismele de gestiune colectiva a drepturilor de autor asupra muzicii (verificati site-ul UCMR-ADA aici: [ link extern ] ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pt radio online privind drepturile de autor claudiu.ar claudiu.ar buna ziua, vreau sa fac un radio online si sa pun muzica comerciala.pe viitor o sa bag si reclame. as dori sa stiu cat ma costa taxa pe drepturile de ... (vezi toată discuția)
Radio on-line geygells geygells Pentru un post de radio on-line trebuie neaparat licenta? (vezi toată discuția)
Ucmr -ada sau upfr A. Ionut A. Ionut Pentru activitatea desfasurata la un bar-club la care din cele doua organisme de gestiune colectiva a drepturilor de autor (UCMR-ADA sau UPFR) se achita taxele ... (vezi toată discuția)