avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Corupere de minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Corupere de minori

Daca fata a plecat de acasa 3 zile iar tatal ei a depus plangere impotriva iubitului ei de 19 amandoi negand ca au intretinut relatii sexuale fara ca cineva sa aiba vreo dovada impotriva a ce au declarat ei se poate aplica vreo sanctiune?
Cel mai recent răspuns: amein , utilizator 10:30, 3 Noiembrie 2013
Câţi ani are fata?
Dacă fata are peste 15 ani şi a existat consimţământul ei pentru întreţinerea de relaţii sexuale nu există infracţiunea de act sexual cu un minor.
15 ani are fata. In cazul acesta ce se poate face?
Dacă are 15 ani împliniţi nu este nicio problemă. După cum am spus, dacă a întreţinut relaţii sexuale cu ea şi aceasta a fost de acord, iubitului ei nu i se va întâmpla nimic.
la 15 ani, nu mai este minora???
Deci pot sa inteleg ca nu s-a incalcat nicio lege? Pt ca fetei i s-a spus ca au interdictie sa se intalneasca iar daca incalca regulile stabilite acesta este bagat la inchisoare

Alte discuții în legătură

Corupere de minori? amein amein Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Minora D3m3nTuL D3m3nTuL Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ... (vezi toată discuția)
Este sau nu corupere de minori? Florin2430 Florin2430 Buna ziua,am 17 ani in decembrie voi implini 18,prietena mea are 14 ani si 6 luni,tatal ei nu este de acord cu relatia noastra si vrea sa sesizeze ... (vezi toată discuția)