Daca fata a plecat de acasa 3 zile iar tatal ei a depus plangere impotriva iubitului ei de 19 amandoi negand ca au intretinut relatii sexuale fara ca cineva sa aiba vreo dovada impotriva a ce au declarat ei se poate aplica vreo sanctiune?
Este discutabil , depinde şi de probatoriu, de declaraţiile fetei, de mai mulţi factori.Conform legii nu aţi comis nicio infracţiune dacă nu aveţi vreuna dintre calităţile menţionate în lege.
Depinde şi în concret ce se s-a întâmplat, dacă fata nu va fi forţată de părinţi să declare că aţi obligat-o sau cine ştie ce .Pentru o rice infracţiune comisă, autorul are şanse să fie închis , după cum are şi sansa să nu fie închis.Nu putem emite o opinie certă.
Fata a declarat ca nu a intretinut relatii sexuale cu baiatul si la fel si el fara sa existe dovezi care sa arate contrariul sau mortori + ca fata nu este constransa de nimeni sivcu atat mai mult doreste sa dovedeasa ca baiatul e nevinovat diferenta de varsta fiind de 3 ani si 10 luni
Corupere de minori?
amein
Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Minora
D3m3nTuL
Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ... (vezi toată discuția)