Buna ziua!Am calitatea de parat intr-un conflict de munca, un fost angajat m-a dat in judecata. Din cate am inteles, conform noilor reguli de procedura toate documentele trebuie semnate pentru certificare conform cu originalul de catre reclamant. Cand am primit prin citatie documentatia depusa la dosar, am constatat ca altcineva a semnat in locul reclamantului. Falsul este evident. Am citit ca daca documentele nu sunt certificate conform cu orginalul, cererea este nula. Ce se poate face in acest caz? Se poate solicita o expertiza grafologica, sau trebuie sa deschid un nou proces impotriva lui, eventual sa-l denunt pentru fals? Nu as vrea sa intram in penal, tot ce vreau este sa se constate ca NU el a semnat, si cererea este nula. Ce sanse am?
Nu aveti nici o sansa, ca sa va citez...Exista posibilitatea ca angajatul respective sa fi angajat un avocet iar acesta din urma sa fie cel care a semnat de conformitate pentru paginile care au fost depuse la instanta....Sa stiti ca are obligatia de certificare pentru conformitate si partea cealalta pentru inscrisurile pe care le depune si nu doar reclamantul, cum ati interpretat dvs....In dreptul muncii, sarcina probei revine angajatorului, acesta fiind cel obligat sa depuna inscrisurile pe care se intemeiaza cererea salariatului, dar si pe cele cu care sa isi sustina apararile....deci nu trebuie sa va inscrieti in fals cu privire la documentele depuse de salariatul reclamant,intrucat acestea pot fi communicate acestuia si de catre alte institutii, fiind semnate de functionarii acestora ori chiar de catre reclamant, acesta putand sa semneze si in alt fel decat cel pe care il cunoasteti dvs....success!
Din documentele dosarului nu rezulta ca ar fi angajat avocat, nici ca ar fi imputernicit pe altcineva. Este vorba de copii de pe documente care nu puteau fi emise de alte institutii, de ex. registre.
O nelamurire!
razvandicu
Fostul meu patron a modificat o anume data de pe o dispozitie si a folosit-o impotriva mea...eu am originalul si vreau sa il acuz de fals si uz de ... (vezi toată discuția)