Buna ziua.Am si eu mai multe intrebari,iar daca nu va rapesc prea mult timp,va rog frumos sa-mi raspunde-ti si mie.1-o copie xerox dupa un document,conformata si semnata de catre reclamanta si de catre aparatorul acesteia,inaintata instantei civile ,ca proba in dosar,insa fara a exista originalul ,reclamanta sustinand ca nu-l mai detine.intrebare;-conformitatea copiei presupune ca a fost vazut si studiat actul autentic,neexistenta actului autentic in asemenea conditii,ce presupune din punct de vedere legal?A fost incalcata legea? 2-Depunerea de cereri precizatoare in instanta civila sub semnatura privata a reclamantei ,reprezentata de administrator,desi acesta a fost revocat din functie ,cererea fiind totusi semnata tot de acesta si depusa la instanta de catre aparatorul acestuia.Intrebare; Ce presupune acestea si daca este legal din punct vedere juridic? 3- Daca toate aceste fapte au fost facute cu buna stiinta de catre reclamanta si aparatorul acesteia,doar pentru a induce in eroare instanta,obtinandu-se in acest fel o hotarare favorabila pe fond.intrebare ; Ce presupune din punct de vedere juridic si unde se incadreaza toate acestea? Multumesc anticipat.
Buna ziua,
1. Povestea cu actul poate sa aiba aspect defals in inscrisuri sub semnatira privata si uz de fals. Inscrietiva in fals si solicitati actul original.
2. solicitati ca acele cereri sa nu fie luate in considerare ca fiind formulate de persoane fara calitate.
3. Discutati toate aceste aspecte cu avocatul dumneavoastra.
Multumesc frumos pentru raspuns.Din pacate nu am aparator,neavand posibilitate materiala in a angaja aparator.Mai mult,pe fond a avut castig de cauza reclamanta,tocmai in conditiile date,eu sesizand acestea odata cu copierea dosarului ,inainte de pronuntare.Am facut apel,in care am expus toate neregulile ,deoarece si pe fond am semnalat si atentionat judecatorul ca adm reclamantei nu mai are calitate,dar a fost trecut cu vederea si s-au grabit cu pronuntarea.A fost admis apelul meu,deja instanta a pus in vedere reclamantei sa prezinte originalul documentului,aceasta sustinand ca nu mai detine originalul,prezentand o alta copie ,iar la insistentele instantei pt termenul urmator ,au zis sa vada ,ce si cum???? Desi si in motivele apelului am depus proba in sensul ca adm reclamantei a fost revocat din functie de 6 luni de zile,inca este citata cu acelasi reprezentant revocat.Tocmai de aceea va adresez stimatilor aceste intrebari,deoarece nu-mi pot permite un aparator,ca multi altii.Daca puteti sa ma indrumati si sfatuiti dvoastra.Multumesc frumos.