avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Regim foi de parcurs
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Regim foi de parcurs

Sunt agent de vanzari la o firma de distributie si ma deplasez pe teren cu un autoturism. De 2 zile mi s-a impus sa completez foi de parcurs cu semnaturi si stampila de la toti clientii.Asta nu este nici o problema, dar nu prea stiu unde sa ma documentez cu privire la regimul acestora. Astazi mi s-a dat o foaie de parcurs in alb si cred eu ca fata foii ar trebui sa aiba numar si serie si sa fie completata de angajatori. Mi-a dat-o in alb, fara o stampila a firmei pe ea si mi-a zis ca sa completez eu si fata foii. Dar acolo undeva este si viza revizorului tehnic(la noi este sef parc auto). Va rog sa ma ajutati in vederea intrarii in legalitate. Nu mi se pare normal sa imi dea un document ca si cum mi-ar da o foaie alba de hartie.....iar dupa aceea sa fiu eu trasa la raspundere ca nu am procedat corect. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 10:20, 6 Noiembrie 2013
Aveti in vedere prevederile art.27 din Anexa nr.1 la HG 1391/2006 privind aprobarea Regulamentului de aplicare a OUG 195/2002.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foaie de parcurs Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Imi puteti spune daca este obligatorie intocmirea foilor de parcurs? Daca da, care este baza legala. Am o societate de prestari servicii, iar ... (vezi toată discuția)
Foi de parcurs comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Suntem o firma de comert si facem transport marfa (anvelope) catre alte magazine ale noastre sau la client (firme) As vrea si eu legislatia despre ... (vezi toată discuția)
Foile de parcurs, obligatorii sau nu? iuli-ana iuli-ana conform og 195/2002 aprobata prin legea 49/2006 foile de parcurs erau obligatorii pentru persoanele juridice dar prin ordiunul 69/20.08.2007 a fost abrogat ... (vezi toată discuția)