avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... foi de parcurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

foi de parcurs

Buna ziua,
Suntem o firma de comert si facem transport marfa (anvelope) catre alte magazine ale noastre sau la client (firme) As vrea si eu legislatia despre foile de parcurs ce ar trebui completate de soferi; deasemeni si pentru agentii de vanzari; sunt sau nu obligatorii, model de foi, etc.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:55, 14 Februarie 2018
Analiza zilei: Obligativitatea intocmirii foilor de parcurs
[ link extern ] /

HG 1391/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice

art. 27
(1) Proprietarul de autovehicul sau remorcă, cu domiciliul, sediul ori reşedinţă în România, este obligat:
a) să declare autorităţii emitente pierderea, furtul sau distrugerea certificatului de înmatriculare, în cel mult 48 de ore de la constatare;
b) să depună imediat la autoritatea emitenta originalul certificatului de înmatriculare, dacă, după obţinerea duplicatului, a reintrat în posesia acestuia.

(2) Persoanele juridice deţinătoare de vehicule au, pe lângă cele prevăzute la alin. (1), şi următoarele obligaţii:
a) să verifice starea tehnică a vehiculelor, să facă menţiuni despre aceasta în foaia de parcurs sau ordinul de serviciu şi să nu permită ieşirea în circulaţie a celor care nu îndeplinesc condiţiile tehnice;
b) să elibereze foaie de parcurs sau ordin de serviciu pentru vehiculele care se deplasează în cursa;
......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate foi parcurs lidiao lidiao Imi puteti da cu exactitate unde este specificat in cod fiscal obligativitatea intocmirii foilor de parcurs pentru masini de tonaj (vezi toată discuția)
Foaie de parcurs Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Imi puteti spune daca este obligatorie intocmirea foilor de parcurs? Daca da, care este baza legala. Am o societate de prestari servicii, iar ... (vezi toată discuția)
Norme legislative foaie de parcurs. darius_fodor darius_fodor Buna ziua ! As dori sa aflu daca este obligatoriu legislativ intocmirea foilor de parcurs. De asemenea, au dreptul cei de la ANAF sa solicite foaia de ... (vezi toată discuția)