avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contributie de asigurare pentru accidente de munca si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contributie de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale datorate de angajator

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza contributia de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale datorate de angajator in cazul in care avem o societate cu sediul de baza cu un cod CAEN, iar punctul de lucru al acestei societati are alt cod CAEN.
Se calculeaza contributia cu procentul aferent sediului de baza sau se calculeaza separat pe sediul de baza si se insumeaza cu cel calculat pentru sediul secundar.
Mentionez ca procentele de calcul aferente codurilor CAEN sunt diferite.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 6 Noiembrie 2013
Tariful de risc pentru accidente de munca si boli profesionale, corespunzator codului CAEN al activitatii principale a unei companii, s-a modificat incepand din 1 iunie 2013. In functie de acest tarif de risc se calculeaza contributia pentru accidente de munca si boli profesionale datorata de angajator bugetului asigurarilor sociale de stat.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caam angajator cmihaelaalina cmihaelaalina buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie :help: unde as putea gasi noua contributie de asigurari pt accidente de munca si boli profesionale in ... (vezi toată discuția)
Decl.112 si tariful de risc elga50 elga50 Dupa cum se stie la intocmirea decl.112 exista in Anexa 1 alaturi de codul CAEN un [b]tarif de risc[/b]. Ca acest tarif sa apara sau nu exista un buton in ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu dodorel62 dodorel62 Am boala profesionala declarata de 3 ani cu codul 529 ( Pneumoconioza minerului la carbune ) si acum am reusit sa vad un certificat medical al meu unde sunt ... (vezi toată discuția)