avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie fara preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie fara preaviz

daca nu ma prezint in preaviz din motive familiale angajatorul ma poate da in judecata?si ce daune materiale poate pretinde de la mine care nu am nimic pe numele meu?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:17, 7 Noiembrie 2013
Pana la incetarea c.i.m, aveti caitatea de salariat ceea ce inseamna drepturi si obligatii.

Parerea mea este ca mai bine sa mergeti la inventar sa vedeti ce se constata faptic, decat sa lipsiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare preaviz mi_ss7u mi_ss7u In data de 15 oct mi-am dat demisia. Angajatorul a refuzat sa ma plateasca, mi s-a spus ca la lichidare(dupa ce stau in preaviz mi se vor restitui banii), iar ... (vezi toată discuția)
Demisie lazaroiu lazaroiu un angajat a cerut demisia la zi,insa conducerea s.c. a aprobat cu preaviz de 15 zile. dupa depunerea demisiei angajatul ,n-a asteptat decizia conducerii si ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara vreau_sa_stiu vreau_sa_stiu daca am trimis prin posta convocarea pentru cercetarea disciplinara dar angajatul in cauza tot vine la lucru.....nu se suspenda contractul pe perioada ... (vezi toată discuția)