avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu aferent timp 2h
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu aferent timp 2h

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o mica problema : trebuie sa angajez o persoana cu timp partial 2h . Care este salariul minim care se poate acorda aferent acestor ore? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters76351 , utilizator 09:07, 1 Aprilie 2009
Salariul negociat impartit la 4
Se acorda salariul conform functiei si studiilor persoanei, proportional cu timpul lucrat, de ex.daca pentru studii superioare i s-ar fi cuvenit 1200,la 8 ore, pt.2 ore 300.Daca este functia de baza se aplica deducerea personala de baza, daca nu, nu se deduce.
Multumesc frumos pt raspunsuri! Pentru un referent resurse umane cu studii superioare care ar fi salariul minim la 2h / zi?
Daca postul este prevazut pentru studii superioare atunci salariul va fi de minim 1200/4=300 lei, cum v-a spus si colega mea mai sus.
Daca postul este prevazut pentru studii medii atunci salariul va fi de minim 720/4=180 lei.
Deci nu conteaza ce studii are candidatul ci ce studii sunt prevazute pentru postul respectiv.
Va multumesc frumos pt amabilitate si raspunsuri! =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu - part-time anca.d anca.d Buna dimineata! Am urmatorul caz: trebuie sa angajez un economist part-time (2 ore/zi - functia de baza o are la o alta firma) pe un salariu brut de 287 lei ... (vezi toată discuția)
2 contracte de munca hukviorel2005 hukviorel2005 buna ziua, am si eu o intrebare. sunt deja angajat la o societate cu un contract de 8 ore / zi este posibil sa mai am inca un contract de 4 ore/ zi la o ... (vezi toată discuția)
Salariu absolventii facultate distrib distrib Buna ziua am o intrebare sunt angajat la o firma privata cu un sal pe cartea de munca de 700 lei net .Salariul e compus din fix 400 lei si varaibil 300 de ... (vezi toată discuția)