avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Notificare facuta de avocat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Notificare facuta de avocat

mama mea a primit o notificare de la un vecin sa-i cedeze o parte dintr-un teren pe care I l-ar fi luat abuziv. desi vecinul nu are dreptate si nici macar acte care sa dovedeasca proprietatea lui pe acel teren pe care mama il foloseste de vreo 50 de ani avocatul lui a redactat respective notificare si a semnat-o in numele vecinului fara sa se informeze cum stau lucrurile.are avocatul drept legal sa faca acest lucru?
Pai de ce sa nu aiba ? Nu e treaba lui sa se informeze.
Mai departe, e dreptul mamei sa nu ia in seama.
vreau sa stiu daca are vreo valoare legala
Vor avea dovada ca pana se se adreseze instantei, v-au pus in intarziere prin acea notificare.Posibil sa va invite si la mediere.
Nu inseamna nimic daca nu pot dovedi ca bucata de teren apartine de drept vecinului.
Strangeti bani pt proces.
Ultima modificare: Duminică, 10 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
Si notificarea aia nu e insotita de vreo imputernicire avocatiala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granituire dheedo dheedo Buna ziua, in 2011 am cumparat o casa cu terenul aferent, proprietate imprejmuita provizoriu de vanzator cu un gard de sarma. La putin timp dupa incheierea ... (vezi toată discuția)
Medierea prin avocat CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce parere aveti se poate face medierea prin avocat daca clientul nu se afla in tara? Ambele parti sunt plecate din tara si probabil doar avocatul sau avocatii ... (vezi toată discuția)
Delegatie avocat prezenta la mediere Ramona24 Ramona24 Buna ziua, Pot sa accept delegatia avocatului pentru clientul lui d e a-l reprezenta la mediere (doasarul nu e pe rol) avand in vedere faptul ca ... (vezi toată discuția)