Elena TOCU 
	    	Avocat

Elena TOCU 
	    	Avocat	    

am doua probleme pentru dumneavoastra
1. brevet de inventie intrat in patrimoniul societatii prin aport la capitalul social se vinde. as dori de la dumneavoastra articolele contabile in legatura cu scoaterea din patrimoniu a respectivului brevet.
2. un platitor de TVA din Romania comanda unui operator din Spania(are cod valid de TVA) un transport pentru un client(fara cod valid de TVA) din Spania al operatorului din Romania pe ruta Italia-Germania. Transportatorul factureaza serviciul operatorului din Romania acesta la randul sau factureaza clientului sau din Spania contravaloarea transportului. Spuneti-mi va rog care operatiune este purtatoare de TVA si cine este platitorul?
 Smart Contab Expert S.R.L. 
	    	Contabil

Contabil	    

siwde... [cont sters la cererea user-ului] 
	    	Utilizator

Utilizator	    

Utilizator

Utilizator	    

Contabil

Contabil	    

byte00	                   

Buna ziua,
As dori un pic de ajutor in legatura cu inregistrarile contabile aferente vanzarii unui imobil la o valoare reevaluata sub pretul de ... (vezi toată discuția)
	                    byte00	                   

Buna ziua,
As dori un pic de ajutor in legatura cu inregistrarile contabile aferente vanzarii unui imobil la o valoare reevaluata sub pretul de ... (vezi toată discuția)

ctinagl	                   

Buna ziua,
Spune-ti-mi si mie va rog daca Soft Server mail, soft client mail, sistem de operare Windows 2000, Microsoft Office Romania  si Soft Client Access, ... (vezi toată discuția)
	                    ctinagl	                   

Buna ziua,
Spune-ti-mi si mie va rog daca Soft Server mail, soft client mail, sistem de operare Windows 2000, Microsoft Office Romania  si Soft Client Access, ... (vezi toată discuția)

gabiclenciu	                   

Va rog sa-mi spuneti daca se poate vinde o constructie inregistrata pe firma, asociatului, numai pe baza contractului de vanzare- cumparare adica fara ... (vezi toată discuția)
	                    gabiclenciu	                   

Va rog sa-mi spuneti daca se poate vinde o constructie inregistrata pe firma, asociatului, numai pe baza contractului de vanzare- cumparare adica fara ... (vezi toată discuția)