avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nici procurorii nu stiu ce vor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nici procurorii nu stiu ce vor

intr un proces penal procurorul nu a cerut concret ca modalitate de pedeapsa regimul de detentie,a zis ca lasa la aprecierea instantei sa fie cu executate sau cu suspendare.....am ramas in pronuntare dar dosarul a fost repus pe rol...am picat un alt procuror care a cerut sa fie cu executare....acum judecatorul cum procedeaza? citeste cererea ambilor procurori.??
mentin ca dupa repunere incadrarea juridica nu a devenit mai mai mare,chiar mai mica..

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:23, 11 Noiembrie 2013
Instanta de judecata suverana in solutionare,urmeaza sa analizeze actiunea sa coroboreze cu probele de la dosar,urmand ca in final sa dispuna solutie temeinica si legala
Exista situatii in care parchetul cere cu suspendare si apoi declara apel sau recurs.
Conteaza cumva ceea ce solicita parchetul dar nu in mod decisiv.
Instanta va incerca sa pronunte o hotarare care sa reziste in calea de atac indiferent de solutie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un proces...2 procurori, dezbateri oltul oltul intr un proces penal procurorul nu a cerut concret ca modalitate de pedeapsa regimul de detentie,a zis ca lasa la aprecierea instantei.....am ramas in ... (vezi toată discuția)
Decizie pronuntata de curtea de apel in recurs nikolos nikolos ,,curtea de apel admite recursul formulat de parchet si sporeste pedeapsa la 2 ani inchisoare \\".citat depe portalul minsterul justitiei Cum aflu daca este ... (vezi toată discuția)
Pot formula cerere reconventionala sau intampinare dupa repunerea cauzei pe rol? cata78 cata78 buna ziua sunt parte intr-un proces de marirea pensiei de intretinere la termenul fixat m-am prezentat la judectorie , judecatoarea m-a anuntat ... (vezi toată discuția)