avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nu stiu ce sa fac
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nu stiu ce sa fac

O intamplare banala ,am datorii la asociatia de locatari si prin urmare m-am trezit cu cardul de salarii blocat fara sa stiu ce se intampla intrebarea ar fi ce sa pot face pentru ca nu am alta sursa de venit decat salariul de la sc. unde imi desfasor activitatea deci eu nu voi mai putea plati nici o utilitate ceea ce are deasemenea alte repercursiuni si nu-mi ramane nici un venit din care sa pot trai pana la rezolvarea situatie ,daca ma puteti ajuta as fi foarte bucuros adica ce as putea demara ca sa pot si trai si sa mai scap si de datorii si in aceasi masura sa nu raman fara utilitati de care am nevoie,va multumesc daca ati avut rabdare
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 00:06, 12 Noiembrie 2013
Pai e scris negru pe alb faptul ca i se vireaza banii din contul bancar spre contul asociatiei de proprietari. Si este firesc sa fie asa daca a pierdut procesul, daca instanta a stabilit clar suma datorata asociatiei si daca executorul si-a facut treaba.
Eu imi exprimam mirarea ca omul "s-a trezit", asa cum spune, cu aceasta problema. Adica nu cred ca este posibil ca cineva sa se trezeasca din senin cu banii luati din cont de asociatia de proprietari. Asta, daca s-a facut, s-a facut legal in urma finalizarii unui proces...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii radet asociatie proprietari racu_camelia racu_camelia Buna seara, asociatia de proprietari din blocul in care locuiesc are datorii mari la Radet si a fost executata silit. Pentru neplata acestei datorii exista ... (vezi toată discuția)
Penalitati Banica Ionut Banica Ionut Am o situatie speciala in cazul socrilor mei aflati in conflict cu asociatia. In urma unei datorii de 6000 lei, este data in judecata iar dosarul intra in ... (vezi toată discuția)
Restante, proces belvedere belvedere buna ziua As mai avea 9 rate la primarie pt a termina de achitat apartamentul.Am acumulat datorii de 3500 lei la caldura ,gaze ,intretinere.Asociatia de ... (vezi toată discuția)