Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

ildyt 
	    	Utilizator

ildyt 
	    	Utilizator	    

ildyt, utilizator
 ildyt, utilizator 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 trueblack	                   

Ce valoare are somajul in cazul in care ai 13 ani de munca neintrerupti si un salariu actual de 1634 ron net.Multumesc. (vezi toată discuția)
	                    trueblack	                   

Ce valoare are somajul in cazul in care ai 13 ani de munca neintrerupti si un salariu actual de 1634 ron net.Multumesc. (vezi toată discuția)

alexandryna	                   

Am un salariu  actual pe cartea de munca de 2850 lei si sunt data afara conform art 65 alin 1.Am inteles ca amdreptul la somaj.Stiti cumva cat voi lua ... (vezi toată discuția)
	                    alexandryna	                   

Am un salariu  actual pe cartea de munca de 2850 lei si sunt data afara conform art 65 alin 1.Am inteles ca amdreptul la somaj.Stiti cumva cat voi lua ... (vezi toată discuția)

toni az	                   

In calculul indemnizatiei de somaj, conform cu Legea 76/2002 la art.39.-(2) lit b) este vorba de \"media salariului de baza lunar brut pe ultimile 12 luni\" ... (vezi toată discuția)
	                    toni az	                   

In calculul indemnizatiei de somaj, conform cu Legea 76/2002 la art.39.-(2) lit b) este vorba de \"media salariului de baza lunar brut pe ultimile 12 luni\" ... (vezi toată discuția)