avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract reziliat unilateral
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract reziliat unilateral

Contract reziliat unilateral
Buna ziua, in urma cu vreo 10 ani am semnat un contract privind furnizarea de servicii CATV (tv. prin cablu), telefon si internet cu o firma subcontractoare a unui furnizor national ce nu activeaza in localitatea mea de domiciliu.

Datorita unei colaborari ulterioare cu respectiva firma, a unei alte colaborari cu firma surorii patronului de la firma de telecomunicatii tot abonamentul a fost platit o vreme de firma surorii patronului si ulterior trecuta la protocol, adica nimeni nu mai platea nimic iar daca a existat vreun contract de protocol eu nu l-am vazut si nici nu l-am semnat.

Cu putina vreme in urma totul s-a reziliat de firma de cablu creandu-mi nenumarate probleme si intreruperea unor servicii furnizate de mine unor terti, plus cheltuieli majore de functionare "in regim de avarie".

Prin SMS patronul firmei de cablu mi-a spus ca intreruperea se datoreaza unor critici aduse in presa de subsemnatul. Directoarea firmei de cablu mi-a spus ca intreruperea se datoreaza unor facturi restante. Am inregistrarea discutiilor.

Ce pot face in acest caz, mai ales ca in timp mi-am manifestat interesul in scris privind situatia abonamentelor (facturilor) dar nu am primit raspunsuri?

Cum poate cineva sa spuna ca sunt facturi restante atata timp cat au trecut multi ani de zile si nu s-a semnalat nimic, nu s-a cerut plata niciunei facturi?

Mentionez ca eu sunt persoana fizica si contractul de abonament a fost semnat ca atare cu o persoana juridica (SRL).

Va multumesc mult si va asigur de respectul meu, Matei DONEA
Cel mai recent răspuns: mateidonea , utilizator 17:52, 11 Noiembrie 2013
Vedeti ce scrie in contract.
Acolo se prevad situatiile respective.
Bineinteles ca l-am citit. Sunt clauze normale de reziliere fara nicio referire la sisteme de protocol. Dvs. gasiti des contracte cu clauze de protocol ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract reziliat unilateral mateidonea mateidonea Buna ziua, in urma cu vreo 10 ani am semnat un contract privind furnizarea de servicii CATV (tv. prin cablu), telefon si internet cu o firma subcontractoare a ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)
Restanta firma cablu StoianIonutDaniel StoianIonutDaniel Buna ziua. Firma de cablu si-a trimis un reprezentant sa ne incheie un contract. L-au gasit acasa pe concubinul mamei mele care nu avea domiciliul la acea ... (vezi toată discuția)