themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

ionutcodreanu 
	    	Utilizator

ionutcodreanu 
	    	Utilizator	    

pusa2mimi 
	    	Utilizator

pusa2mimi 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 rotarualin	                   

BUNA ZIUA  VA ROG  SA MA AJUTATI  IN LEGATURA  CU O PROBLEMA  LEGATA DE SUCCESIUNE  (dupa tata ) CU MAMA MEA VITEGA 
Tatal meu a murit,  in urma lui a ramas: ... (vezi toată discuția)
	                    rotarualin	                   

BUNA ZIUA  VA ROG  SA MA AJUTATI  IN LEGATURA  CU O PROBLEMA  LEGATA DE SUCCESIUNE  (dupa tata ) CU MAMA MEA VITEGA 
Tatal meu a murit,  in urma lui a ramas: ... (vezi toată discuția)

codin12	                   

Avem de facut succesiune dupa tata sintem 2 frati si am avut surpriza  sa aflam ca terenul pe care a construit tata casa si a platit impozite la primarie in ... (vezi toată discuția)
	                    codin12	                   

Avem de facut succesiune dupa tata sintem 2 frati si am avut surpriza  sa aflam ca terenul pe care a construit tata casa si a platit impozite la primarie in ... (vezi toată discuția)

Constantin Madalin 16	                   

In urma cu 17 ani bunicul meu a decedat, tatal meu impreuna cu ceilalti fratii au urmat taxa de succesiune, in urma careia fiecare au obtinut un act de ... (vezi toată discuția)
	                    Constantin Madalin 16	                   

In urma cu 17 ani bunicul meu a decedat, tatal meu impreuna cu ceilalti fratii au urmat taxa de succesiune, in urma careia fiecare au obtinut un act de ... (vezi toată discuția)