avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Falsificare semnatura proces verbal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Falsificare semnatura proces verbal

Buna ziua! In cazul in care mi s/a schimbat un apometru pe motiv ca as fi consumator fraudulos fara ca cineva sami poata dovedi ca este asa si mi s/a facut in proces verbal de constatare a acestui lucru cu semnatura mea pe el fara ca eu sa fi semnat ceva,ce se poate face? Va multumesc!#-o
Cel mai recent răspuns: vlagu , utilizator 00:23, 13 Noiembrie 2013
Sunt 2 aspecte distincte inlocuirea aparatului de contorizat consum individual apa si incheierea PV contraventie
Daca apreciati ca PV,nu intruneste conditiile prev de art 16,17 din OG nr 2/2001,in termen de 15 zile de la comunicare, aveti dreptul sa promovati plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
cred ca ar trebui sa depun plangere penala deoarece mi sa inlocuit semnatura iar ca urmare a acestui fapt dumnealor(cei de la compania de apa) m-au considerat consumator fraudulos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal amenda rutiera indescifrabil topo-exe topo-exe Ce pot face cand procesul verbal nu se intelege(scrisul este indescifrabil nici macar alt politist nu a putut sa-l inteleaga ) motivul pentru care ai primit ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala amenda rovinieta ContSters228213 ContSters228213 am primit din in data de 07.03.2012 partea cestrin un pv de sanctionare intocmit in data de 22.02.2012 a unei contraventii la og 15/2002,din data de ... (vezi toată discuția)