Buna ziua
As dori sa fac o adresa prin care sa specific ca doresc sa angajez la societatea mea o persoana care in curand va avea proces pentru eliberarea conditionata din penitenciar. As vrea sa stiu daca aceasta adresa il va ajuta la proces in sensul ca judecatorul ar aprecia ca detinutul va avea un loc de munca si cum ar trebui formulata aceasta adresa?
Va multumesc anticipat.
Această adresă l-ar putea ajuta pe cel condmanat în măsura în care acesta îndeplinește și condițiile prevăzute de lege pentru a putea fi liberat condiționat.Altfel, ajutorul dvs., fără ca cel condmanat să fi prestat o muncă în penitenciar, fără a fi executat fracția de pedeapsă prevăzută de lege,fără a fi avut o atitudine corespunzătoare prin care să demonstreze că s-a reeducat în penitencia și este gata pentru reintegrarea socială, nu îl poate ajuta cu nimic.
Da, indeplineste conditiile. a executat fractia de pedeapsa, a lucrat in penitenciar, nu a avut rapoarte si comisia de eliberare a propus eliberarea conditionata . judecatorul va decide. Va rog sfatuiti-ma cum sa formulez acea adresa si cui trebuie adresata? tribunalului ?
multumesc
Liberare conditionata
assi
Buna ziua,
Am rugamintea sa-mi spuneti daca liberarea conditionata depinde de zilele de munca efectuate.
Nu a prestat munca, dar a ispasit doua treimi din ... (vezi toată discuția)