avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Solicitare informatie pentru angajarea unei persoane ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Solicitare informatie pentru angajarea unei persoane ce urmeaza a iesi conditionat din penitenciar

Buna ziua
As dori sa fac o adresa prin care sa specific ca doresc sa angajez la societatea mea o persoana care in curand va avea proces pentru eliberarea conditionata din penitenciar. As vrea sa stiu daca aceasta adresa il va ajuta la proces in sensul ca judecatorul ar aprecia ca detinutul va avea un loc de munca si cum ar trebui formulata aceasta adresa?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: silviu2 , utilizator 10:08, 13 Noiembrie 2013
Această adresă l-ar putea ajuta pe cel condmanat în măsura în care acesta îndeplinește și condițiile prevăzute de lege pentru a putea fi liberat condiționat.Altfel, ajutorul dvs., fără ca cel condmanat să fi prestat o muncă în penitenciar, fără a fi executat fracția de pedeapsă prevăzută de lege,fără a fi avut o atitudine corespunzătoare prin care să demonstreze că s-a reeducat în penitencia și este gata pentru reintegrarea socială, nu îl poate ajuta cu nimic.
Da, indeplineste conditiile. a executat fractia de pedeapsa, a lucrat in penitenciar, nu a avut rapoarte si comisia de eliberare a propus eliberarea conditionata . judecatorul va decide. Va rog sfatuiti-ma cum sa formulez acea adresa si cui trebuie adresata? tribunalului ?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare pedeapsa Ela_ela Ela_ela Vreau sa stiu si eu la o condamnare de 9 ani,fiind recidivist cat executa? el iese si la munca si a executat pana acum 1 an si 4 luni zi la zi ! (vezi toată discuția)
Liberare conditionata assi assi Buna ziua, Am rugamintea sa-mi spuneti daca liberarea conditionata depinde de zilele de munca efectuate. Nu a prestat munca, dar a ispasit doua treimi din ... (vezi toată discuția)
Liberarea conditionata veronikaa veronikaa Buna ziua, Sotul meu este a fost condamnat definitiv 2 ani cu executare anul acesta (luare de mita), el fiind arestat din data de 08.09.2011. Are un ... (vezi toată discuția)