avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Consum alcool + accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Consum alcool + accident

Am consumat alcool ca totii tinerii din ziua de azi si ma pus ala cu coarne sa ma urc la volan si am facut un accident din care au reiesit numai pagube ale masinilor fara raniti si fara alte pretentii. Tin sa anunt ca la alcooltest mi-a iesit 0.98 dupa care am fost la IML am facut si recoltarea pe care am platito pe loc 160 ron ,din ce stiu mi-a iesit 1.87 la sange .Intrebarea mea e cum se va derula in continuare situatia inafara de dosar penal ca asta stiu. Intrebarea mea c-am cat imi da suspendare si cand mai pot da de permis dupa aceea?
Nu exista o pedeapsa sablon pentru astfel de cazuri.
Daca ar fi asa ar judeca calculatorul cazul si ar aplica direct pedeapsa.

Trebuie sa va aparati cat de bine puteti ca sa nu aveti surprize neplacute.
Aveti si dreptul de a va angaja avocat si daca intelegeti sa recunoasteti fapta chiar ar fi indicat deoarece instanta nu o sa va lase sa vorbiti deloc daca mergeti pe art 320 ind 1 CPP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 320 indice 1 georgeaboaice georgeaboaice Buna ziua ! Va rog, respectuos, sa imi explicati daca uzez de acest articol 320 indice 1 in cadrul procesual...asta inseamna ca efectiv mi se reduce pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea faptei satir satir Daca doresti sa-ti recunosti fapt, pt. a putea beneficia de reducerea cu 30% a limitelor pedepsei, trebuie neaparat sa o faci in fata ... (vezi toată discuția)
Reducere a pedepsei ? okey okey pentru reducerea pedepsei cu 1/3 inculpatul trebuie sa-si recunoasca vina la prima infatisare ? reducerea 1/3 a pedepsei se face din pedeapsa data de instanta ... (vezi toată discuția)