avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale

Sa presupunem ca un angajat isi pagubeste societatea la care lucreaza intentionat cu suma de 10000 lei. rezultatul este: Angajatul este dat pe mana legi, iar instanta hotaraste sa restituie suma societatii si va fi si pedepsit cu ...................
Întrebarea mea este: de ce instanta care hotaraste, ca salariatul a fost obligat sa lucreze mult peste norma de ore, mai este si pagubit de angajator prin neplata salriilor corecte conform unui contract de munca, nu duce pana la capat si pedepsirea administratorului, sau alfel spus cum pedepsim aceste firme care incalca legea astfel?
multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2013
ContSters99540, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:04, 13 Noiembrie 2013
Cam greu cu legislatia privind sanctionarea din oficiu.
asa este,
cum ar trebui sa procedez in cazul de fata, sa depun o plangere penala sau direct o plangere la judecatorie pentru a fi pedepsite faptele? sau sa-mi vad de treaba cum face tot ramanul?
Depuneti la Parchet sau la Politie plangerea penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare sorinciobanu sorinciobanu nerespectarea unei hotarari judecatoresti cu titlu executoriu si investita executoriu se poate pedepsi penal? (vezi toată discuția)
Neexecutare hotarare judecatoreasca ContSters143145 ContSters143145 S-a castigat in instanta plata drepturilor salariale ce decurg din anularea unei decizii de concediere. Daca angajatorul nu plateste, se mai pune problema ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca marianapirvu marianapirvu Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu sugestii. Am avut proces cu o societate deoarece nu mi-a dat salariile aferente a 3luni si concediul de odihna pe 2ani. Am ... (vezi toată discuția)