avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rambursare anticipata credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rambursare anticipata credit

Buna ziua,

am un credit ipotecar in derulare si vreau sa rambursez anticipat din sold(51000 euro) sa zicem 1000 euro, iar cei de la banca imi spun ca trebuie sa platesc o dobanda pt aceea suma. Cand ar trebui sa platesc(rata fiind scadenta pe 15 ale lunii) astfel incat dobanda sa fie 0? Cum se calculeaza aceasta dobanda?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 12:36, 13 Noiembrie 2013
Cu cat platiti mai repede cu atat suma platita pe dobanda este mai mica. Formula de calcul a dobanzii (lunare) tine cont de valoarea soldului, rata dobanzii si durata si in mare este urmatoarea: rata dobanzii/100 impartit la 360 (nr de zile a unui an bancar) inmultit cu soldul inmultit cu nr. de zile scurse de la ultimul calcul. Daca soldul scade automat scade si dobanda. Dobanda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursare anticipata partiala -probleme tatiana28 tatiana28 Buna seara, Am luat un credit pt produse in luna martie acest an in valoare de 3000 lei,luna aceasta la data scadenta m-am prezentat pentru a plati prima ... (vezi toată discuția)
Nerespectare scadentar alex_element alex_element Salutare! Ma confrunt cu o situatie legata de un credit ipotecar contract in urma cu 3 ani. La semnarea contractului cu banca, am primit un scadentar, sub ... (vezi toată discuția)
Sold credit julylaure75 julylaure75 Buna seara. Ati putea sa ma lamuriti intr-o problema? Am un credit bancar ipotecar si doresc rambursarea integrala anticipata a creditului. Am obtinut acordul ... (vezi toată discuția)