avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... drepturi salariale societate in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

drepturi salariale societate in insolventa

1. dreturile care provin din relatiile de munca nu au fost inscrise de adm. judiciar din oficiu in tabelul de creante asa cum prevede legea!
2. creantele salariale individuale sunt recunoscute de adm. judiciar printr-o adeverinta. Cum putem recupera creanta dind in judecata societatea atata timp cat este in insolventa si procesele sunt suspendate? multumesc pentru raspuns

Cel mai recent răspuns: PERESCU ANDREEA , Consilier juridic 20:47, 14 Noiembrie 2013
Puteti formula o contestatie la tabelul de creante, daca mai sunteti in termen.
Multumesc pentru raspuns. In buletinul procedurilor insolventei este publicat doar tabelul preliminar nu si cel definitiv al creantelor. Dar intrebarea mea era daca ne foloseste la ceva adeverinta eliberata de adm. judiciar prin care recunoaste drepturile salariale neacordate, inclusiv salariile compensatorii prevazute in CCM. Va multumesc!
Societatea sigur are administrator judiciar sau lichidator judiciar? E in perioada de observatie, reorganizare judiciara sau faliment?
Veti avea sanse sa primiti banii doar daca sunteti inscrisi in tabelul de creante. Administratorul/lichidatorul judiciar care recupereaza banii, va va distribuit salariile restante, daca vor fi fonduri.
Unde sa va foloseasca adeverinta, cui sa cereti drepturile salariale neacordate/compensatorii?
Administratorul/lichidatorul judiciar reprezinta/conduce/supravegheaza societatea in insolventa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale firma insolventa iuliana Dragoi iuliana Dragoi Buna ziua, Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, a doua zi dupa declararea oficiala a insolventei si-a mutat o mare parte din salariati pe alta ... (vezi toată discuția)
Inchidere contract de munca in caz de faliment judiciar declarat pitupacu pitupacu buna, as vrea sa stiu ce se intampla cu salariatii(contractele de munca)in cazul in care societatea declara faliment judiciar instanta ;daca nu au efecuat ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii angajator in insolventa uncetatean8 uncetatean8 Buna seara, Am lucrat cu Contract de munca la o firma aflata in insolventa. Procedura de insolventa a fost declansata inainte de a ma angaja acolo. Firma ... (vezi toată discuția)