ContSters58959 
	    	Utilizator

ContSters58959 
	    	Utilizator	    

Manole Dumitru 
	    	Utilizator

Manole Dumitru 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

demarati reparatiile la acoperisi cu o firma autorizata pe cheltuiala proprie si apoi actionati in instanta restul proprietarilor ,
~ final discuție ~
 mihaigheorghe_edv	                   

Nici nu stiu cum sa abordez aceasta problema destul de complicata.Locuiesc la ultimul nivel,etaj 9,in nenumarate randuri am tot facut cate o sezizare catre ... (vezi toată discuția)
	                    mihaigheorghe_edv	                   

Nici nu stiu cum sa abordez aceasta problema destul de complicata.Locuiesc la ultimul nivel,etaj 9,in nenumarate randuri am tot facut cate o sezizare catre ... (vezi toată discuția)

dana9101	                   

Buna ziua,avem o problema de curand am cumparat un apartament care este la etaju 4 hidroizolatie din cate am inteles nu a mai fost facuta de 10ani in baie si ... (vezi toată discuția)
	                    dana9101	                   

Buna ziua,avem o problema de curand am cumparat un apartament care este la etaju 4 hidroizolatie din cate am inteles nu a mai fost facuta de 10ani in baie si ... (vezi toată discuția)

Gabriela ograzeanu	                   

Am cumparat un apartament la ultimul etaj in rate anul trecut.din ianuarie a inceput sa imi apara igrasie pe un perete la baie. De două luni s-a extins la ... (vezi toată discuția)
	                    Gabriela ograzeanu	                   

Am cumparat un apartament la ultimul etaj in rate anul trecut.din ianuarie a inceput sa imi apara igrasie pe un perete la baie. De două luni s-a extins la ... (vezi toată discuția)