aum300 
	    	Utilizator

aum300 
	    	Utilizator	    

themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

Ion_jeni 
	    	Utilizator

Ion_jeni 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 emilia_07	                   

Buna ziua! vreau sa va supun atentiei cazul meu si sa va cer un sfat: parintii mei locuiesc la casa(mama intre timp a decedat, a mai rams doar tata), casa care ... (vezi toată discuția)
	                    emilia_07	                   

Buna ziua! vreau sa va supun atentiei cazul meu si sa va cer un sfat: parintii mei locuiesc la casa(mama intre timp a decedat, a mai rams doar tata), casa care ... (vezi toată discuția)

DanaP.	                   

Pe scurt, soacra mea a decedat in urma cu doi ani si cateva luni. Ea impreuna cu sotul ei au cumparat un teren , tranzactia facuta acum multi ani ... (vezi toată discuția)
	                    DanaP.	                   

Pe scurt, soacra mea a decedat in urma cu doi ani si cateva luni. Ea impreuna cu sotul ei au cumparat un teren , tranzactia facuta acum multi ani ... (vezi toată discuția)

V.Dinca	                   

Buna ziua, speta mea este urmatoarea:
Doresc sa deschid o succesiune dupa parintii mei care sunt decedati de 35 de ani tatal si 16 ani mama. Mai am un ... (vezi toată discuția)
	                    V.Dinca	                   

Buna ziua, speta mea este urmatoarea:
Doresc sa deschid o succesiune dupa parintii mei care sunt decedati de 35 de ani tatal si 16 ani mama. Mai am un ... (vezi toată discuția)