avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament Cosmote - SIM demagnetizat, reziliere ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament Cosmote - SIM demagnetizat, reziliere contract

Buna Ziua.Am si eu o intrebare,am un abomanet cosmote ,si asta seara stateam pe telefon si dintr-o data imi zce Introduceti cartela SIM.Bag cartela in alte telefoane,acelasi lucru.Sunt la relatii cu clienti imi zice ca mi sa demagnetizat cartela si trb sa platesc 50 de lei pt o cartela noua.As vrea sa renunt la abonament.Ce pot sa imi faca daca numai platesc? tinand cont ca si dupa ce ca am abonament de 31 de euro pe luna mai vor si bani in plus pt cartela ,lucru care ma deranajat
Abonamentu este pe numele meu,Dar contractul cu care am fost este pe numele bunici mele. Bunica mea va avea de suferit? tinand cont ca eu nu am nimic pe numele meu,doar abonamentul cosmote
Cel mai recent răspuns: adrian_adri , utilizator 23:13, 13 Noiembrie 2013
Buna seara.
Orice cartela defecta se inlocuieste gratuit la orice reprezentant Cosmote sau Germanos, de titularul abonamentului in baza actului de identitate.

In privinta rezilierii contractului, veti fi inregistrat cu acel nume in baza de date a tuturor operatorilor de telefonie mobila, vi se suspenda abonamentul si veti fi nevoit sa platiti o taxa pentru rezilierea contractului.
Neachitata aceasta taxa, i se vor adauga penalitati si la un moment dat va ajunge creanta dvs. catre o firma de recuperari creante, avand si posibilitatea sa va execute silit, fiind un abonament cu o valoare destul de ridicata.

In privinta operatorilor de la serviciul clienti, incercati sa nu o luati personal, ei repeta un scenariu pentru fiecare problema si nu cunosc neaparat munca desfasurata in "teren".

Succes!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2013
adrian_adri, utilizator
si daca ma executa silit ce pot sa imi faca?
Sunt student nu am nimic pe numele meu.
Nu aveti nimic pe numele dvs. deocamdata, insa firmele de recuperari creante cu asta se ocupa. Au resurse, au departament juridic si pot lupta sa recupereze acei bani ani la rand.
Daca toata lumea ar incalca clauzele contractuale si ar fi totul ca si cum nu s-ar intampla nimic, nu ar mai face nimeni acele contracte.
Este obligatia dvs. sa respectati acel contract sau sa-l reziliati in conditiile in care vi se incalca drepturile dvs. prin contract.
Parerea mea personala este ca un sim demagnetizat nu reprezinta un motiv de reziliere.

Noapte linistita va doresc!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2013
adrian_adri, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila daniel12 daniel12 am un abonament la [EDITAT] si as vrea sa renunt la el in baza legi care tocmai sa dat am sunat la dansi si miau zis ca trebuie sa platesc suma de 150 euro ca ... (vezi toată discuția)
Cosmote ContSters204345 ContSters204345 Buna ziua , am facut n contract la cosmote pe 2 ani de zile si am primit un telefon care sa incadrat la acel abonament si l-am platit 2lei, vreau sa stiu va ... (vezi toată discuția)
Abonament cosmote miha_danna miha_danna Buna ziua! am si eu o problema. in 2007 mi-am facut un abonament la cosmote pe numele meu (ma angajasem la un partener cosmote si aveam anumite beneficii) pe ... (vezi toată discuția)