avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Imi puteti explica va rog cum se face citarea in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Imi puteti explica va rog cum se face citarea in primul termen de divort?

Se face doar prin posta sau trebuie sa apara si pe portalul judecatoriei - este o rubrica numita citare prin publicitate si e scris - nu exista informatii.
Intreb acest lucru deoarece, eu am gasit dosarul, doar prin intermediul internetului, pe portalul judecatoriei.
Daca sotul a sustras citatia, atunci eu cum pot afla prin alte mijloace, daca sunt citata sau nu?
Ultima modificare: Joi, 14 Noiembrie 2013
Vicky1, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:12, 14 Noiembrie 2013
Verificati pe site-ul instantei nr dosar,termen introducand numele dvs.avand nr dosarului verificati la arhiva instantei daca procedura de citarea fost indeplinita.Daca procedura de citare a fost realizata dupa dispozitiile noului cod de procedura tb sa primiti in plic inchis cererea de chemarein judecata,inscrisuri etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura simplificata pentru valori reduse sarah1985 sarah1985 Stimati forumisti, vecinii mei au fost dati in judecata pe noua procedura reglementata de CPC - procedura simplificata pentru valori reduse. Trebuie sa depuna ... (vezi toată discuția)
Nu am primit citatia dar am cunostinta ca am termen animacikaa animacikaa am un termen la curtea de apel in martie dar inca nu am primit citatia......stiu ca presedintele comisiei este in concediu de boala,dar am termen la cunostinta ... (vezi toată discuția)
Citare prin publicare pe portalul instanþelor de judecatã, cel sau publicarea citatiei pe portalul instanþelor de judecatã?!? Popescu2012 Popescu2012 Citare Prin publicare pe portalul instanţelor sau citatia publicată pe portalul instanţelor de judecată? 1. Ce efecte are citarea/citatia prin ... (vezi toată discuția)