avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot beneficia de o masina fara a plati taxa RAR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot beneficia de o masina fara a plati taxa RAR

Buna ziua, as dori daca s-ar putea sa ma informati daca as putea aduce o masina de dincolo sunt insotitor a ficei mele cu handicap grav trebuie transportata peste tot as dori sa ma informezi daca sunt scutita de taxa de inscriere . Va multumesc anticipat ! :)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:45, 16 Noiembrie 2013
Pentru raspuns la obiect ,datele furnizate sunt insuficiente
Conform norme in vigoare ,pentru a beneficia de facilitatea scutirii impozitului aferent auto,este necesar ca auto sa detina adaptare tehnica care sa permita sa fie condus de persoana cu handicap,adaptare care sa fie constatata si omologata de RAR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de inmatriculare persoana cu handicap Capone18 Capone18 Salut, Am si eu o problema. As dori sa achizitionez o masina neinmatriculata in Romania si ca sa nu mai platesc taxa de mediu(care mi se pare o prostie) vreau ... (vezi toată discuția)
Persoane bolnave grad 2 accentuat ce drepturi au ContSters311669 ContSters311669 vreau sa aduc o masina mai ieftina de afara si am frate bolnav grad 2 accentuat o inscriu pe numele lui sint scutita de taxa de inscriere (vezi toată discuția)
Scutire impozit auto TIBERIU K TIBERIU K ..persoanele cu handicap grad1,daca dobindesc o masina sunt scutite de impozitul anual?...ms (vezi toată discuția)