Buna dimineata, as ramane indatorat celor care imi pot oferi niste lamuriri referitor la urmatoarea problema: ieri am primit acasa o citatie sa ma prezint la politie in calitate de faptuitor ca urmare a unei plangeri cnadnr. Pe citatie scrie biroul de investigare a fraudelor. Declar ca nu am absolut cea mai mica idee despre ce ar putea insemna toata treaba asta. Va multumesc anticipat.
O sa ma prezint dar pana marti cand am fost chemat o sa innebunesc. Aseara nu am inchis un ochi. Nu inteleg ce plangere au depus cei de la cnadnr si am faptuit din moment ce m'au numit "faptuitor".
Sper sa fie o greseala. Nu vad ce as fi putut sa savarsesc. Am citit ca cei de la cnadnr ar fi de la autoatrazi si drumuri. Deci de ce ar putea sa ma invinuiasca, nu inteleg. Rovinieta am platito la timp mereu. Cu ce altcva se mai ocupa cei de la cnadnr?
Dosar penal
matzu
Buna ziua ,
Am un verisor pe adresa caruia a venit o citatie de la o sectie de politie din bucuresti , pentru a se prezenta la sediul acestora . Sus scrie ... (vezi toată discuția)