avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie politie plangere CNADNR
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie politie plangere CNADNR

Buna dimineata, as ramane indatorat celor care imi pot oferi niste lamuriri referitor la urmatoarea problema: ieri am primit acasa o citatie sa ma prezint la politie in calitate de faptuitor ca urmare a unei plangeri cnadnr. Pe citatie scrie biroul de investigare a fraudelor. Declar ca nu am absolut cea mai mica idee despre ce ar putea insemna toata treaba asta. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:26, 15 Noiembrie 2013
Curios! In acest caz nu va mai ramane decat sa asteptati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut o masina si proprietarul nu a trecut-o pe el mariussss mariussss Buna ziua,stiu ca nu sunt primul si nici ultimul care are aceasta problema ,sper sa ma puteti ajuta ca niste raspunsuri.In anul 2014 am vandut o masina uneri ... (vezi toată discuția)
Gasire munitie in urma unor lucrari dnady dnady pe scurt , am gasit niste cartuse de pe vremea razboiului in urma unor lucrari, am sunat la politie au venit au intocmit dovada de ridicare a munitiei si acum ... (vezi toată discuția)
Dosar penal matzu matzu Buna ziua , Am un verisor pe adresa caruia a venit o citatie de la o sectie de politie din bucuresti , pentru a se prezenta la sediul acestora . Sus scrie ... (vezi toată discuția)