avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se dateaza fisa postului ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se dateaza fisa postului ?

Ditamai directoare de resurse umane zice ca nu se dateaza, mie mi s-ar parea normal sa se dateze imi puteti spune unde este un paragraf de lege care sa reglementeze acest fapt ? Multumesc ! :)
Cel mai recent răspuns: Alexandru Georgescu , Contabil 11:29, 15 Noiembrie 2013
Nu exista niciun text de lege care sa prevada asa ceva.
In general, in practica uzitata, la data primirii fisei postului se semneaza de primire.
Nu chiar, fiind un act juridic generator de astfel de efecte, este in mod necesar si obligatoriu datarea actului.
Am sunat la ITM si mi-au spus ca se dateaza dar n-am gasit o lege unde sa scrie iar daca in lege nu scrie....Cred ca intentionat sint facute asa deampixu' ca la orice control sa-ti poata imputa ceva !
Asa cum am mentionat, nu o sa gasiti niciun text de lege care sa prevada asa ceva.
Nu se dateaza! E fisa postului nu a unui salariat. Salariatul semneaza si dateaza cind a primit acesata fisa, in sensul ca aluat la cunostinta de ce are de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari in lista sarcinilor din fisa postului PEOPLE MANAGEMENT PEOPLE MANAGEMENT Buna ziua. Se doreste modificare unor puncte din fisa de post deoarece unele atributii nu-si mai au folosul in cadrul departamentului si adaptarea altor ... (vezi toată discuția)
Fisa postului se inregistreaza? ContSters72755 ContSters72755 buna ziua. lucrez in cadrul unei primarii comunale si mi-au fost delegate atributii de resurse umane. as dori sa stiu daca fisa postului pentru fiecare ... (vezi toată discuția)
Cu ce se ocupa un asemenea angajat ? ce atributii are cf. legii ? oanaportar oanaportar Recent, la o Biblioteca a fost scos la concurs un post de operator date. Va rog sa imi spuneti cu ce se ocupa un asemenea angajat ? Ce atributii are cf. ... (vezi toată discuția)