avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Pierdere obiect aflat sub sechestru
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Pierdere obiect aflat sub sechestru

Am nevoie de o lamurire, am o societate ca la care la inceputul anului s-a intocmit un PV de sechestru pe mai multe obicete printre care si un aparat foto care nu are o valoare foarte mare aprox 2300 lei dar care se pare ca a fost furat, cert este ca nu se mai afla in posesia acestora. Ce se poate intampla daca se trece la executarea bunurilor si se observa ca acesta nu poate fi prezentat. Cum se poate rezolva problema?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 16:30, 17 Noiembrie 2013
Trebuie sa cercetati disparitia obiectului. Cine a avut aparatul in primire si cum a disparut si trebuie sa anuntati furtul la politie. In acest fel va aratati buna credinta in privinta disparitiei bunului sechestrat si aveti seansa sa recupetati aparatul care nu are chiar o valoare neglijabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz insotire a marfii livs livs Ce sunt avizele tip "Delta" si ce valoare contabila au? Din cate stiu eu, avizul de insotire a marfii, potrivit HG 831/1997, serveste ca document de insotire ... (vezi toată discuția)
Autoturism furat dat in custodie janrush2001 janrush2001 mi s-a furat autoturismul in luna iulie cu toate actele in original.masina de abia o achizitionasem si am reusit doar sa o inregistrez la primarie(singurele ... (vezi toată discuția)
Paza materiala a lucrului moraruadela moraruadela Sotul meu,este angajat ca sef de santier la o firma de constructii. In anul 2008 de pe santierul din Bucuresti unde se lucra in deplasare, s-au furat mai multe ... (vezi toată discuția)