avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admitere baroul sibiu 2009?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admitere baroul sibiu 2009?

salut imi puteti spune de cate ori pe an se organizeaza concursul pentru admiterea in barou si cam in ce perioade? si daca se cunoaste data cand va fi organizat exam.pt baroul jud.sibiu 2009?multumesc
Cel mai recent răspuns: graciela , utilizator 22:28, 11 Mai 2009
Tot la nivel de zvon : - posibil sa se sustina in acelasi timp cu INM-ul .
Din pacate nu stiu nimic concret , din ce se vorbeste pe ici , pe colo ...De asta am si postat asa ceva , poate se gaseste printre noi cineva mai bine informat ...:worthy:
Bine, dar si examenul de bacalaureat tot examen national se numeste, dar e vorba doar din punct de vedere organizatoric national - aceleasi date de desfasurare, subiecte unice - insa examenul se da pe fiecare localitate in parte. Astfel, nu vad de ce examenul de admitere in barou, mai nou national, trebuie neaparat organizat la Bucuresti, si nu se poate desfasura pe barouri, ca si pina acum, chiar daca vor fi subiecte unice, corectare la Bucuresti etc. Plus ca de unde deja au aparut zvonurile cum ca se vor da grile, anul asta si nu se va merge pe acelasi tipar de examinare ca si in anii trecuti? sau ca examenul se va da o data cu cel de la INM? In fine....nu stiu ce sa spun , dar banuiesc ca cei direct implicati in desfasurarea examenului de anul acesta ar trebui sa cam iasa la rampa si sa dea ceva comunicate pentru marea masa de aspiranti la viitoarea roba de avocat.
Bafta tuturor
alina_ciobanu a scris:
Plus ca de unde deja au aparut zvonurile cum ca se vor da grile, anul asta si nu se va merge pe acelasi tipar de examinare ca si in anii trecuti? sau ca examenul se va da o data cu cel de la INM? In fine....nu stiu ce sa spun , dar banuiesc ca cei direct implicati in desfasurarea examenului de anul acesta ar trebui sa cam iasa la rampa si sa dea ceva comunicate pentru marea masa de aspiranti la viitoarea roba de avocat.
Bafta tuturor

Asa zic si eu , ar trebui macar sa ne confirme sau infirme daca se va da in aceeasi perioada ca si in ceilalti ani .
Consider ca acest lucru este important pentru majoritatea aspirantilor la aceasta frumoasa meserie .
deocamdata s-a anuntat oficial numai ca examenul va fi national sub egida UNBR. atat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2009
Alex Chiciu, Avocat
eu cred ca si anul acesta examenul va fii in luna noiembrie-decembrie=D>:DB-)

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2010 ContSters67773 ContSters67773 Stiu ca este mult prea devreme sa vorbim despre modul in care se va desfasura examenul de primire in profesia de avocat 2010 ( Examenul de admitere in Barou), ... (vezi toată discuția)
Admiterea in avocatura 2009 si noile coduri mtoderic mtoderic Am tot auzit vorbindu-se in ultima vreme despre faptul ca se intentioneaza adoptarea noilor coduri (civil, penal, procedura civila si procedura penala) pana in ... (vezi toată discuția)
Sustinere admitere avocatura- test grila sau clasic? ContSters126583 ContSters126583 Sustinerea pentru admitere in avocatura aveti idee cum se va desfasura- test grila sau clasic? Am auzit ca sustinere pe centre a fost doar o proba si ca din ... (vezi toată discuția)