ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Ce se poate face ca sa nu mai imi stea pe nume?
 voceasperanteimedias@yahoo.com 
	    	Utilizator

voceasperanteimedias@yahoo.com 
	    	Utilizator	    

voceasperanteimedias@yahoo.com, utilizator
 voceasperanteimedias@yahoo.com, utilizator 	
			~ final discuție ~
 edwardbuzoianu	                   

Buna ziua, as dori sa cumpar un autoturism SH in orasul BN, dar vanzatorul cred ca are ceva probleme fiscale: el spune ca masina este pe numele lui, masina are ... (vezi toată discuția)
	                    edwardbuzoianu	                   

Buna ziua, as dori sa cumpar un autoturism SH in orasul BN, dar vanzatorul cred ca are ceva probleme fiscale: el spune ca masina este pe numele lui, masina are ... (vezi toată discuția)

Florinis	                   

Seara buna,va prezint situatia mea care ma confrunt de 4 luni de zile. Am cumparat o masina in 2015 de la un intermediar care a cumpărat-o de la proprietarul ... (vezi toată discuția)
	                    Florinis	                   

Seara buna,va prezint situatia mea care ma confrunt de 4 luni de zile. Am cumparat o masina in 2015 de la un intermediar care a cumpărat-o de la proprietarul ... (vezi toată discuția)

Marilacatus66@yahoo.com	                   

Am vandut o mașină cu contract   vanzare cumparare  .dar clientul nu vrea să plateasca impozit si a ramas tot pe numele meu .am mai ramas si eu cu ceva ... (vezi toată discuția)
	                    Marilacatus66@yahoo.com	                   

Am vandut o mașină cu contract   vanzare cumparare  .dar clientul nu vrea să plateasca impozit si a ramas tot pe numele meu .am mai ramas si eu cu ceva ... (vezi toată discuția)