avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Balcon construit, bun comun/proprietate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Balcon construit, bun comun/proprietate

buna ziua,am solicitat primariei concesionarea unei suprafete de 8 mp in vederea construirii unui balcon(locuind la parter),dupa indelungi tergiversari,am fost obligat sa cumpar acel teren.
acum vecinii de la 2,3,4 doresc izolarea apartamentelor,pentru a izola dormitoarele trebui sa puna schelele pe acoperisul balconului iar mie imi este teama sa nu-mi rupa acoperisul,ce fac,cum sa procedez?mentionez ca pe vecinul de la 1 l-am lasat deasemenea si pe cel de la et 2,mai sus imi este frica de greutatea schelelor.
multumesc si o zi cat mai placuta!
Cel mai recent răspuns: popikanu , utilizator 15:07, 17 Noiembrie 2013
Exista solutie tehnica de realizat schela metalica,astfel incat sa nu fie afectata structura balconului dv
ii pui sa se oblige ca, in caz de paguba, sa te despagubeasca...
pan' la al de sus te manca,cainii! ei vor neaparat sa stea pe acoperisul meu ca altfel ii costa mult:gen schela dubla(sta pe sol si doar se sprijina pe zid / perete sau alpinism utilitar).
intrebare,concret:eu pot sa refuz montarea schelelor pe acoperisul MEU?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ma confrunt cu urmatoarea problema. anul trecut, in ... hadria1976 hadria1976 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema. Anul trecut, in nov 2021 am cumparat un apartament la etajul 4 din 10 cu fatada izolata in proportie de 75%. ... (vezi toată discuția)
Accept montare schele olan_andreea olan_andreea Buna ziua, Am achizitionat de curand un apartament la etajul 3 al unui bloc de 4 etaje. Toate apartementele sunt izolate, mai putin cel de la etajul 4. ... (vezi toată discuția)
Presedintele de scara nu permite accesul pe terasa blocului ContSters241638 ContSters241638 Am un prieten care doreste sa termo-izoleze exteriorul aparartamentului insa presedintele blocului nu ii permite accesul pe terasa blocului pentru a ancora ... (vezi toată discuția)