avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA expert contabil
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA expert contabil

Buna ziua,

Un expert contabil poate sa isi deschida un birou de expert contabil sau trebuie sa isi faca PFA?Ce taxe are de platit pentru birou?Care este procedura de deschidere a unui birou expert contabil?
Buna ziua,

Un expert contabil poate presta in calitate de angajat cu CIM, se poate autoriza ca si PFA sau poate infiinta un SRL cu daca este expert contabil , adica a finalizat CECCAR.
Ce taxe trebuie sa plateasca?! Cele prevazute de Codul fiscal in functie de forma in care activeaza.
Un expert contabil citetste Codul fiscal si face un studiu de piata si apoi stabileste ce il avantajeaza , respectiv CIM?!, PFA?! SRL?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestare servicii contabile - srl fara angajati Andreea.U Andreea.U Buna ziua, Am cateva intrebari legate de infiintarea unui SRL fara angajati cu scopul tinerii contabilitatii la alte entitati. Eu am finalizat studiile ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 6920 AndreeaEnache AndreeaEnache Buna ziua, Am o nelamurire tinand cont ca am tot citit varii pareri Eu ca si economist , absolventa de studii superioare, avand si un curs de calificare pe ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala prestari servicii contabilitate primara ammelie ammelie Sunt absolventa de stiinte economice si as vrea deschid o societate prin care sa prestez servicii de contabilitate primara. Este legal sa fac acest lucru in ... (vezi toată discuția)