avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Certificat Energetic la vanzarea unui apartament
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Certificat Energetic la vanzarea unui apartament

Buna ziua, urmeaza sa vand un apartament insa cumparatorul nu detine inca suma necesara. Prin urmare, ne-am inteles sa imi vireze o parte din bani, urmand ca diferenta sa o primesc peste cateva luni. Vom face, asadar, un precontract, vanzarea finalizandu-se la achitarea integrala a sumei. Cu toate acestea, pentru incheierea precontractului este nevoie sa prezint actele locuintei. Nedumerirea mea se refera insa la Certificatul Energetic. Cand este acesta necesar, acum, cand semnam precontractul, sau doar la final cand vom incheia contractul de vanzare-cumparare? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bianca34 , utilizator 14:17, 18 Noiembrie 2013
Documentul este necesar la momentul incheierii documentelor notariale
Adica inca din faza precontractului, sa-nteleg?
Daca incheiati antecontract de vanzare cumparare la notar,este necesar sa fie depus si certificatul energetic
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a finaliza un contract de vanzare-cumparare imobil maria sandu maria sandu Buna seara, Am incheiat la notariat un precontract de vanzare-cumparare al unui apartament acum un an,am platit un avans de 70000 de euro urmand ca in ... (vezi toată discuția)
Intelegere scrisa de mana cu martori dana.mica@outlook.com dana.mica@outlook.com Buna ziua, Doresc sa achizitionez o locuinta pe numele baiatului care va implini 18 ani in luna iunie 2020. Pentru aceasta vreau sa inchei o intelegere scrisa ... (vezi toată discuția)
Inselaciune AndreeaCV AndreeaCV Buna ziua. Numele meu este Andreea si impreuna cu sotul meu am dorit sa achizitionam un apartament. In acest sens am incheiat un antecontract in baza caruia ... (vezi toată discuția)