avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere

Buna ziua! Am facut un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere cu tataI meu.Intrebarile mele sunt- ce fac in momentul decesului?Trebuie sa merg la un notar sa deschid succesiunea?Mentionez ca suntem 2 mostenitori.Cum intru in posesia apartamentului?Lucrurile din casa trebuie impartite sau o sa-mi revina?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters306063 , utilizator 15:20, 19 Noiembrie 2013
Va multumesc mult, doamna Avlil,un raspuns simplu si la obiect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire - contestare contract intretinere vydy_remus vydy_remus Buna ziua, Bunicii aveau 3 proprietati: o curte cu 2 case si 2 terenuri (unul de 6000mp si altul de 4000mp). Bunicul a decedat acum 25 de ani iar ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa alinafgs alinafgs buna ziua eu sunt singura la parintii , ei detin o casa vor sa imi petreaca pe nume casa lor dar mama a fost casatorita mai demult si de unde au rezultat 2 ... (vezi toată discuția)
Vânzare casă moștenită către fiu. este o modalitate sigură de a transmite proprietatea, sau contractul poate fi atacat de către moștenitorul rezervatar, după decesul vânzătorului? cataleata cataleata Buna ziua, Tatal meu are grija de bunica ramasa in viata si de gospodaria acesteia,el fiind singurul mostenitor,fratele lui fiind infiat de strabunici. Eu ... (vezi toată discuția)