avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita cu probleme
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita cu probleme

Ce se mai poate face in conditiile in care Primaria Municipiului Bucuresti a fost somata prin executor judecatoresc sa achite o suma debitoarei X, au trecut 35 de zile si nu a dat nici un raspuns, apoi s-a blocat contul PMB (la Trezorerie), au trecut 30 de zile si nu s-a trimis la executor nici un raspuns si nici banii nu au fost virati in contul BEJ? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Georgescu , Contabil 10:14, 19 Noiembrie 2013
Executorul stie ce are de facut! Plingere penala sau executarea altor bunuri ale primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare poprire Marta Tot Marta Tot PMB a fost somata de catre BEJ sa achite o suma datorata persoanei X, dar a facut contestatie fara a suspenda, insa, executarea silita. Termen de judecata nu ... (vezi toată discuția)
Procedura executare silita inimadistrusa inimadistrusa Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie si am nevoie de o informatie din partea unei persoane care cunoaste aceasta speta pe care vreau sa o prezint: am ... (vezi toată discuția)
Termen de plata laurentiuo laurentiuo prin intermediul unui executor judecatoresc am facut poprire la trezoreria statului pe conturile ANRP-ului de pe data de 06.06.2012. executorul judecatoresc ... (vezi toată discuția)