avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Suspendare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Suspendare poprire

PMB a fost somata de catre BEJ sa achite o suma datorata persoanei X, dar a facut contestatie fara a suspenda, insa, executarea silita. Termen de judecata nu s-a stabilit incă, iar BEJ, la cererea creditorului , a cerut Trezoreriei Municipiului Bucuresti infiintarea popririi executorii asupra soldului creditor al tuturor conturilor deschise ale debitoarei Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Au trecut 14 zile lucrătoare și nu s-a primit nici un raspuns. Ce mai poate face persoana X si este oare posibil sa se fi suspendat si poprirea fara ca creditoarea sa fie anuntata? Va multumesc din suflet!
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 18:04, 11 Decembrie 2013
Buna ziua
Am si eu o nelamurire, soacra mea are o pensie de 570 lei, si i-a fost pusa proprire pe pensie deoarece este restanta la plata impozitului pe pamintul ce-l detine, am inteles si asta e dar a primit in aceasta luna din cei 570 doar 106 lei, e normal asa ceva, am inteles ca la proprire se ia cel mult 30 % dar nu 80.Multumesc astept raspuns.
Incheierea de suspendare a executarii ar trebui sa fie comunicata creditorului. X are posibilitatea de a introduce cerere de validare a popririi.
Nu este normal, trebuia sa i se retina doar 1/3 din pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere din pensie oprita oprita Buna ziua Am si eu o nelamurire, soacra mea are o pensie de 570 lei, si i-a fost pusa proprire pe pensie deoarece este restanta la plata impozitului pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu probleme Marta Tot Marta Tot Ce se mai poate face in conditiile in care Primaria Municipiului Bucuresti a fost somata prin executor judecatoresc sa achite o suma debitoarei X, au trecut 35 ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu impotriva statului - validarea popririi - tert poprit trezoreria - calitate procesuala pasiva catalin2011 catalin2011 Buna ziua ! Am nevoie de ajutor : a) in a demonstra ca in executarea silita impotriva Statului Roman - prin Ministerul Finantelor reprezentat de DGFPS (exista ... (vezi toată discuția)