avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale In legatura cu activitatea unui SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

In legatura cu activitatea unui SRL

Un prieten a achizitionat un SRL. Trebuie sa astepte 30 de zile dupa publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei partea a IV-a si daca nu apar probleme sa se apuce de treaba dupa perioada specificata.
1) Dupa achizitionarea unui SRL, cand apare necesitatea sediului?
2) Se pot incheia acte (contracte de munca) fara a avea un sediu?
3) Care sunt cerintele pentru desfasurarea optima si legala a activitatii unui SRL in domeniul constructiilor?(autorizatie protectia muncii etc. /am o idee dar doresc sa cunosc cu exactitate tot ce este necesar pentru a evita viitoare probleme/)
4) Care ar fi perioada pana s-ar putea incepe propriu-zis activitatea de la publicarea in M.of. Ro si pana la prima angajare?

Multumesc enorm si anticipat celor ce vor raspunde.

Cel mai recent răspuns: ContSters305424 , utilizator 12:09, 19 Noiembrie 2013
In pimul rand societatea trebuie in mod obligatoriu sa detina un sediu social, a nu se confunda cu punct de lucru.
Dupa publicarea in Mof. se asteapta sa treaca termenul in care persoanele interesate pot face opozitie, la cesiunea de parti sociale dupa care se inregistreaza la Registrul Comertului partea a 2-a a cesiunii, dupa aceea in maxim 3 zile va iesi dispozitia de la ONRC. Acesta este momentul de la care noii asociati isi pot exercita drepturile vizavi de societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiuni emilia_cristina emilia_cristina Am o intrebare daca poate cineva sa ma ajute va rog frumos.. Asociatul unic al unui SRL a hotarat sa cesioneze partile sale sociale detinute la o societate. ... (vezi toată discuția)
Achizitionare srl Traian_L Traian_L Cre sunt cele mai corecte proceduri de achizitionare a unui SRL fara activitate? (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale danidaniela3 danidaniela3 buna ziua, imi poate spune cineva daca sunt modificari referitoare la modalitatea de cesiune a partilor sociale la o societate comerciala sau se procedeaza ca ... (vezi toată discuția)