Buna ziua, sunt extrem de nelamurit in privinta dreptului mamei de a vizita minorul care locuieste cu mine in conditiile in care prin sentinta judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila minorului ia fost stabilit domiciliul la mine,cu exercitarea drepturilor parintesti in comun,mama minorului a fost obligata sa plateasca si pensia alimentara,in instanta nu a fost solicitat de catre mama drept de vizita si nici nu a fost stabilit de instanta asa ceva. In conditiile de fata mama are vreun drept legal sa viziteze minorul cand doreste? Va multumesc anticipat pt raspunsurile dv-stra!
Imi este frica sa nu-mi fure copilul cum a mai facuto si in trecut pt ca vine miseleste fara sa-si anunte vizita ,singura data cand a venit sa vada minorul nu a anuntat,pur si simplu m-am trezit cu ea la usa la 7 dimineatza si am refuzat sa trezesc copilul si de aici au inceput amenintarile
Lipsa dvs de incredere e mai mult decat justitficata. Lasati-o sa vada copilul doar in prezenta dvs, la domiciu sau in loc public. Daca credeti ca e bine, ca aveti probe si ca va doriti sa o decadeti, ingrijiti-va sa aveti si probe!printre probe nu se numara tacerea sau inactiunea dvs...asa ca "adunati-le".