avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract credit auto
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract credit auto

Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema!
In 2009 am cumparat un auto nou in rate prin banca, iar conform contractului am incheiat o polita CASCO ( pe toata durata de creditare) cu o societate de asigurari agreata de ei, polita pe care am cesionat-o bancii. Am achitat creditul mai devreme, iar banca ( broker asigurari) m-a informat ca polita CASCO a expirat si daca doresc reinnoirea ei trebuie sa completez un formular online. Intrucat nu am mai dorit continuarea politei Casco , nu am completat niciun formular si am considerat ca potrivit notificarii nu mai am nicio obligatie de plata catre societatea de asigurare. Facturile de la societatea de asigurare au continuat sa vina, insa am considerat ca este o greseala atat timp cat eu achitasem creditul si nici nu solicitasem reinnoirea politei de asigurare asa cum fusesem informata ca as putea. Intrebarea mea este, mai sunt datoare cu aceste sume de bani catre societatea de asigurare atat timp cat eu am achitat creditul si cat am fost notificata ca mi-a expirat polita? va rog mult, ajutati-ma!!! va multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 10:31, 21 Noiembrie 2013
Din ce inteleg sunt doua variante: a) dvs. ati incheiat polita pe intreaga perioada de creditare. Deci nu avea cum sa expire in momentul in care ati achitat creditul in avans. In momentul de fata ei va factureaza rate din polita veche si nu costul unei polite noi. Oricum nu trebuie sa va faceti griji prea mari pentru ca daca nu platiti va inchid ei polita. Cel mai bine e sa le dati un telefon si sa le spuneti ca nu mai doriti sa colaborati cu ei.
b) polita a expirat iar daca nu ati incheiat alta polita facturile respective nu au nici o valoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare casco- contract credit auto loredana24 loredana24 Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema! In 2009 am cumparat un auto nou in rate prin banca, iar conform contractului am incheiat o polita ... (vezi toată discuția)
Sunt sanse sa fiu despagubit ? gixone gixone Buna ziua. Am contactat un credit auto in 2008, fiind obligat sa inchei o polita casco cesionata in favoarea Bancii la o firma de asigurare agreata de banca. ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă cu banii deja plătiți băncii în cazul în care un apartament achiziționat prin prima casă este distrus într-un dezastru natural? insomnia13ro insomnia13ro Bună ziua, Am achiziționat un apartament prin Prima Casă și până acum am achitat aproximativ o treime din valoarea creditului. La semnarea ... (vezi toată discuția)