avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Mediere-Poprire pe salariu- Executor Judecatoresc
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Mediere-Poprire pe salariu- Executor Judecatoresc

Buna seara,
am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat, in legatura cu o executare judecatoreasca de infiintarea popririi pe salariu a unui imprumut bancar ( imprumut de consum) din 2008, nu s-a achitat imprumutul in totalitate si acum s-a trezit cu instiintare de poprire pe salariu. Se preteaza sau nu medierii? daca da, rog cateva indicatii.

multumesc
Cel mai recent răspuns: mediator_comeaga , utilizator 07:32, 21 Noiembrie 2013
Doamna, nu sunteti vinovata de nimic, ma bucur ca s-a lamurit totul. Pe viitor insa eventualii colegi de forum ar putea fi descurajati sa isi manifeste ajutorul sub forma propriilor pareri profesionale, dupa posibilitatile fiecaruia, stiind faptul ca va intereseaza exclusiv doua opinii. Ma gandesc la faptul ca, indiferent de ceea ce credem intim despre ceilalti, avem datoria de a ne arata consideratie. Daca un mediator afirma despre userii mediatori ai unui forum cu subiectul "mediere" ca doar doua persoane au pareri avizate si demne de a fi luate in consideratie, ceilalti useri (nemediatori) ar putea sa inghita pe nemestecate aceasta parere si sa desconsidere alte persoane. Eu nu m-am simtit lezata. Si nici nu spun ca nu aveti dreptate, doar ca atunci se doresc doar una-doua pareri, poate ar fi mai bine sa fie solicitate prin mesaje private. E pacat sa cream suspiciuni intre noi sau la adresa altora, virtual sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere salariu si desfacere contract de munca ContSters303048 ContSters303048 buna ziua am un credit la care sunt restanta,m-am trezit ca mi s-a oprit tot salariu fara o hotarire judecatoreasca ,cind m-am dus sa cer explicatii dl ... (vezi toată discuția)
Cum sa obtii tot ce iti doresti in cadrul unui proces de mediere ? Mediator_Bucuresti Mediator_Bucuresti Medierea este o negociere asistata de un profesionist in gestionarea eficienta a conflictelor ? Mediatorul . Tot ce trebuie sa faci la mediator este sa ... (vezi toată discuția)
Avocat - procedura informare mediere adi_09 adi_09 Avocatul care realizeaza procedura informarii poate asista/reprezenta partea in proces ? (vezi toată discuția)