avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit forfetar 2014
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit forfetar 2014

Buna dimineata,
Dupa cum bine stim subiectul impozitului forfetar pentru anumite tipuri de activitati a facut valuri la un moment dat, insa , de o vreme, nimeni nu mai zice nimic despre acesta.
Se aplica sau nu incepand cu 1 ianuarie 2014?.Care este baza legala?
In buna traditie damboviteana , probabil ca multe reglementari fiscal vor fi publicate in 28 decembrie,si atunci a te tii.
Cel mai recent răspuns: rodicaonet , utilizator 20:06, 20 Noiembrie 2013
Ultima modificare a Codului Fiscal s-a facut pe 15 noiembrie cand s-a publicat in Monitorul Oficial OG 102/2013 care nu mentioneaza nimic de impozitul forfetar.
Este foarte posibil insa, ca pana la finalul anului sa mai apara vreo modificare, daca nu, ar trebui sa ne asteptam pe la finalul lunii ianuarie 2014 cu aplicare de la 1 februarie 2014 :(
Este de-a dreptul minunat!!!!!! Ca la noi la nimeni.Ce or avea in capete astia ce zic ca ne conduc vietile? Ar merita din plin sa nu le mai dam nici un leut vreo 6 luni sa vedem cum s-or descurca cu firmele lor favorite.
Multumesc pentru bunavointa da a-mi raspunde si scuze pentru naduf.
O noapte minunata.
Cu stima R.o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar pentru pensiune ciobanc ciobanc au fost atatea variante de impozit forfetar incat nu mai stiu ce se aplica de la 1 ianuarie 2014?? am o pensiune in mediu rural clasificata la 3 margarete;pe ... (vezi toată discuția)
Srl vs pfa alina240 alina240 Detin in SRL si activitatea principala pe care o desfasor acuma este de inchirieri. M-am gandit sa devin PFA insa am unele nelamuriri, printre care: -Pe SRL ... (vezi toată discuția)
Dam si noi guvernul in judecata? pentru impozit minim "forfetar" Olivia Nedelcea Olivia Nedelcea Este un avocat interesat sa dea in judecata statul pentru impozitul minim, ca urmare a impunerii duble? In 2008 fac venituri si platesc impozit pe profit. In ... (vezi toată discuția)