avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Problema -Firma nu recunoaste factura si marfa livrata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Problema -Firma nu recunoaste factura si marfa livrata

Buna ziua,

Lucrez la o firma de distributie, pe data de 12.10.2013 am livrat catre firma x marfa + factura la termen de 30 zile. Firma x a semnat si stampilat ambele facturi ( alb+rosu), alb a ramas la firma x iar rosu a ramas la mine si am trimiso catre contabilitate , dupa 30 zile cand am luat legatura cu firma pentru a discuta de suma restanta aceasta sa facut ca ploua si a zis" ce factura? ce marfa? eu nu am primit asa ceva de la voi,eu nu am comandat nimic la voi si nu am nimic de plata" ... ce putem face in acest caz!? Ce solutii sunt? ce pot sa imi faca mie ca agent de vanzari?ma pot trage pe mine la raspundere cumva pentru ca firma x nu doreste sa platesca!?

Alte discuții în legătură

Nu recunoaste factura si marfa .... ContSters303515 ContSters303515 Buna ziua, Lucrez la o firma de distributie, pe data de 12.10.2013 am livrat catre firma x marfa + factura la termen de 30 zile. Firma x a semnat si ... (vezi toată discuția)
Factura rosie lipsa GaneaCristian GaneaCristian Buna ziua, sant agent de vanzari la o firma si mi s a zis ca nu am adus factura rosie la firma, in urma acestei acuzatii neintemeiata si fara nici un temei ... (vezi toată discuția)
Nu recunoaste factura emisa-stampilata si semnata ContSters303515 ContSters303515 Buna ziua, Lucrez la o firma de distributie uleiuri. Am dat de o problema zilele acestea si vreau un ajutor. AM livrat si facturat marfa unei firme acum 1 ... (vezi toată discuția)