avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriere datorie banci
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriere datorie banci

Daca nu mai am contractul incheiat cu banca si am doar nr de dosar cu EOS KSI, ma outeti ajuta sa-l obtin? Deoarece as vrea sa stiu daca s-a prescris sau nu! va multumesc! NR.DOSAR 2572770_25050296
Cel mai recent răspuns: albinet , utilizator 11:59, 25 Noiembrie 2013
Am primit si o cerere de executare silita pe data de 5 noiembrie 2013 dar nu e semnata ci cred ca este doar ca sa ma sperie!realitatea este ca nici nu am de unde sa le platesc!
E, ce ati primit sunt doar... hartii fara valoare.
Lasati-i in pace si daca veti primi somatie de la executor candva, puteti contesta executarea.
Notificarile creditorului nu intrerup prescriptia inceputa pe vechiul cod civil. Probabil ca e prescris dreptul lor de a va executa, de aceea trimit astfel de falsuri. Eu le-as face plangere penala pentru fals si uz de fals.
Multumesc mult de tot!
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie credit fyl fyl M-am trezit acum cu o executare pentru un card de credit care l-am achitat acum cinci ani si nu stiu unde sint acele acte sau daca le mai am.Asta s-a intimplat ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie cipri555 cipri555 In anul 2006 am facut un contract de credit cu BRD Finance pe 5 ani, ultima rata fiind in 13.12.2011, care l-am platit pana in 2010, ultimele 10 sau 11 rate nu ... (vezi toată discuția)
Datoria mea este exigibila sau nu? Lia T. Lia T. Raiffeisen Bank S.A. a cesionat creanta (datoria mea catre banca, aferenta unui contract de credit) la data de 27.10.2011, catre EOS KSI Romania S.R.L. EOS ... (vezi toată discuția)