In urma cu doi ani am avut o altercatie cu un barbat care mi-a vorbit urat, l-am lovit , i-am dat un pumn si atat...Mi s-a deschis un dosar penal ,acum am primit citatie de la parchet, omul vrea sa ma dea in judecata si la dosar are 2 zile de spitalizare si 25 de zile de ingrijiri medicale motivul fiind fractura la osul metatarsian 5 al piciorului. Eu nici nu stiu cum sa procedez in situatia asta..nu stiu cat de grav este pentru mine pentru ca stiu ceea ce s-a intamplat cu adevarat si ca eu nu am avut nici o legatura cu piciorul lui. Nu am un avocat dar la parchet cand am vb cu dl procuror am cerut sa vad radiografia deoarece nu o avea la dosar. Nu stiu ce inseamna 2 zile de spitalizare si 25 de ingrijiri medicale... va rog ajutati-ma cu un sfat ! ce am de facut ?
adica vreti sa spuneti ca este prea tarziu ca sa pun un avocat ? daca primesc citatie de la judecatorie avocatul meu nu o sa mai aiba acces la material?
Vatamare corporala
s1924
Buna seara. In urma cu o zi am fost victima unei agresiuni care s-a soldat cu fractura de piramida nazala + un ochi umflat si o vanataie pe piciorul drept cu 2 ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala
ChavaLito
acum o saptamana am fost intr-o discoteca de la mine din oras si era o fata pe care o cunosteam si am fost acolo special pentru ea doar ca ea era insotita de ... (vezi toată discuția)